Header image

AZSV speelt gelijk tegen koploper Staphorst

AALTEN - AZSV heeft zaterdagmiddag een punt overgehouden aan de confrontatie met koploper Staphorst in de hoofdklasse B. Op het sportpark in Aalten bleef het 0-0.

In de eerste helft kon AZSV het niveau van Staphorst nog redelijk bijhouden. Keeper Mathijs Ebbers hoefde maar een paar keer in actie te komen. Na de rust waren de gasten beduidend beter en ging AZSV ook slordiger spelen. De thuisploeg mag dan ook blij zijn met een punt.

'' We hadden onze handen vol aan de boomlange spits van Staphorst. Zij kunnen dan makkelijk de afvallende ballen oppakken. Wij kwamen minder aan het voetballen in de tweede helft. Uiteindelijk moet je dan ook tevreden zijn met een punt'', aldus trainer Dennis van Toor op Gelre FM.

Van Toor blijft kritisch in aanloop naar de volgende wedstrijden. ''Dit was een goed voetballende ploeg. Volgende week moeten we naar Dronten toe. Het verschil in onze klasse is niet zo groot. Het wil niet zeggen dat we daar zomaar een goed resultaat neer gaan zetten.''