Header image

Bertus ten Harkel verkoopt haringen voor Go4Life.

BREDEVOORT- Zaterdag 28 mei was Bertus ten Harkel al vroeg in de weer met het schoonmaken van haringen bij Spar Jos Luiten in Bredevoort. Om kwart voor zeven was hij met zijn schitterende haringkar aanwezig bij deze supermarkt. De opbrengst van de verkoop van deze haringen is voor het team:

Go4Life. Het team bestaat uit Jan en Judith Willemsen en Wim en Inge Schokkin. Zij zijn druk bezig om geld binnen te halen voor de strijd tegen en de overwinning op kanker. Het team was zaterdagmorgen al bijtijds om

05:00 uur vertrokken naar Frankrijk. Op 2 juni gaat men de strijd met de berg Alpe d'Huez aan. Jan wil de Alpe d'Huez zes keer op de fiets beklimmen.

Judith, Wim en Inge gaan wandelend de berg op. Bertus had honderd haringen meegenomen en was druk bezig om deze schoon te maken. Dit doet hij al 25 jaar als hobby. Bertus: "de hele opbrengst is voor Go4Life en wordt straks door de Koppelbuurt overhandigd wanneer het Team Go4Life weer terugkeert uit Frankrijk. Jos Luiten van de Sparwinkel uit Bredevoort stelde gratis de standruimte beschikbaar, evenals de stroomvoorziening voor het koel houden van de haringen in de kar. Ook de inwendige mens werd door Spar Jos Luiten niet vergeten. Op tijd kreeg Bertus een broodje aangereikt, géén broodje haring maar een overheerlijk saucijzebroodje!

Tekst en foto's: Leo van der Linde. 

 Ander nieuws