Header image

Farm & Country Fair Aalten

AALTEN - De Farm & Country Fair in Aalten is vergelijkbaar met de grote Britse shows. Met een breed scala aan kunst, decoratieve en praktische producten, een boeiend programma én het boerenleven. De witte punttenten, honderden shows, kleurrijk bloemwerk en vele exposities zorgen van 23 tot 25 juni voor een ongedwongen beurs in de vrije natuur.


Eindeloos shoppen
Kunst, kleding, wellness, gebruiksartikelen, aparte planten, tuininrichting, nieuwe en vintage decoraties, dierenbenodigdheden: een breed assortiment producten wordt in ieder segment aangeboden. De megatent met wol, vilt en garens staat naast de tent gevuld met culinaire lekkernijen en een kooktheater. Ook eetgelegenheden zijn er in overvloed, van smoothiebar en foodtruckplein tot pop-up restaurant.

 

Veelzijdig
Bij de Farm & Country Fair vermaak je je de hele dag. Genieten van bijzondere verhalen, tentoonstellingen, duizenden dieren, een folkmuziek festival, moderne landbouw en mooie oldtimers en honderden verschillende shows. Een dag is te kort om alles te kunnen zien.

 

Tweede Wereldoorlog
De uitgebreide loopgraven uit de Tweede Wereldoorlog, compleet met legervoertuigen, bijzondere displays en re-enactors, maken op iedereen grote indruk. Hoor, zie en ervaar alles over het leven aan de frontlinie.

 

Programma op maat voor elke leeftijd
Voor elke leeftijd en interesse is er veel te beleven. Kijk thuis alvast op de website of app om een interessant programma samen te stellen. Trek tijd uit om van alles te kunnen genieten, maar vergeet niet te relaxen bij de vele zitjes en hoekjes. Geniet van die heerlijke ongedwongen sfeer waar de Farm & Country Fair bekend om staat.

 

Praktische informatie
De Farm & Country Fair in Aalten is op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni geopend van 10.00 tot 21.00 uur, op zondag 25 juni van 10.00 tot 18.00 uur. Vanuit Dinxperlo en Aalten is de route aangeven met borden. Kijk voor informatie op www.countryfair.nlAnder nieuws