Header image

Farm & Country Fair hoopt op 35.000 bezoekers in Aalten

AALTEN - De Farm & Country Fair in Aalten hoopt komende dagen op 35.000 bezoekers. Het plattelandsevenement vestigde vorig jaar een negatief record, doordat de fair letterlijk in het water viel. Dit jaar zijn de voorspellingen goed en pakt de organisatie groots uit.

‘’We zijn de enige fair van Nederland en we onderscheiden ons van beurzen door de dieren. Dat is vanwege regelgeving bijna niet te doen, dus ik ben heel blij dat we het weer voor elkaar hebben gekregen’’, vertelt een enthousiaste Mariël Ruesink namens de organisatie van de 22e fair. ‘’We zijn begonnen met 50 stands, dit jaar zitten we boven de 400. Dus het is wel een stukje groter geworden.’’

Niet alleen de organisatie kijkt uit naar het driedaagse evenement. Ook bezoekers en deelnemers waarderen de Farm & Country Fair. ‘’Het is een hele mooie fair. Het gemoedelijke, wat we in de Achterhoek zeggen. Het rustige en iedereen vindt het gewoon mooi om hier rond te lopen’’, vertelt standhouder Martijn Hengeveld. 

Noodweer
Vorig jaar viel het evenement letterlijk in het water door noodweer en werd er een negatief bezoekersrecord gevestigd. Voor dit jaar hoopt Ruesink op zo’n 35.000 mensen. Aan de weersvoorspellingen zal het niet liggen.

Door mediapartner REGIO8Ander nieuws