Header image

Geld helpt, helpt u mee? Steun de Hersenstichting

AALTEN - Van 2 t/m 7 februari 2015 is de collecte voor de Hersenstichting.

Vele enthousiaste collectanten gaan in Aalten op pad om geld in te zamelen voor ruim 4 miljoen mensen met een hersenaandoening. Er zijn veel verschillende hersenaandoeningen, zoals beroerte, hersenletsel, autisme, dementie, hersentumor en de ziekte van Parkinson. Een op de vier mensen krijgt ooit in zijn of haar leven met een hersenaandoening te maken.

De opbrengst van de collecte wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek en voorlichting, om zo een bijdrage te leveren aan een betere toekomst voor mensen met een hersenaandoening. Voor dit werk is veel geld nodig. Geef daarom aan de collectant. Mocht u deze missen dan kunt u uw gift ook overmaken op gironummer 860 t.n.v. Hersenstichting Nederland, Den Haag.

Hartelijk dank voor uw steun!

Omdat er in de gemeente Aalten nog steeds straten zijn waar niet gecollecteerd wordt zoekt men mensen die een beetje van hun tijd vrij willen maken voor de collecte. U kunt zelf aangeven welke straat en hoeveel u wilt lopen. Wat u ook doet, u helpt uw medemens ermee. Twee uur collecteren voor 4 miljoen mensen, dat is een kleine moeite voor een groot effect.

U kunt zich opgeven bij collectecoördinator Hans Sloetjes, tel: 0543- 538618 / 06-23144171 of via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag. Het telefoonnummer is 070-360 48 16. Meer informatie kunt u vinden op www.hersenstichting.nl.

 Ander nieuws