Header image

Kinder mei activiteiten Figulus Welzijn Aalten

AALTEN - Naast de leuke naschoolse activiteiten organiseert Figulus Welzijn ook vakantie activiteiten. Deze meivakantie zijn er weer leuke activiteiten voor kinderen van 5 t/m 12 jaar, georganiseerd door de enthousiaste vrijwilligers van Figulus Welzijn. De activiteiten zijn voor alle kinderen uit Aalten en omgeving.

Voor woensdag 26 april kun je je opgeven om te gaan midgetgolfen bij Schepersveld van 14.00 tot 16.00 uur.. Deze activiteit kost €2,- per kind. Als er nog tijd over is, kunnen de kinderen nog heerlijk spelen in de speeltuin bij Schepersveld.
 Woensdag 3 mei is er een Fruity Smoothie Party bij de Ahof. Deze middag kunnen de kinderen heerlijke kwarktaartjes maken en leren ze om smakelijke smoothies te maken. Deze middag staat dan ook in het teken van fruit. De Fruity Smoothie Party is bij de Ahof van 14.00 tot 15.30 uur. De kosten van deze middag zijn ook €2,- per kind.

Je kunt je opgeven voor deze leuke vakantie activiteiten bij Michiel Stronks. m.stronks@figulus-welzijn.nl .De kosten zijn  €2,-pp per activiteit. Er kan geen gebruik worden gemaakt van de strippenkaart van de naschoolse activiteiten .  Er wordt een maximum van 50 kinderen aangehouden. Meer informatie over locatie en kosten kijk op de website www.figulus-welzijn.nlAnder nieuws