Header image

Koningsdag komt in zicht. Feest in Aalten!

AALTEN - Alle voorbereidingen voor Koningsdag in Aalten zijn in volle gang. Dit jaar zijn er naast de Ballonnenwedstrijd en de spelletjes, aansluitend aan het ochtendprogramma, diverse Workshops, georganiseerd door verschillende bedrijven en verenigingen uit Aalten.

 

Traditiegetrouw worden op Koningsdag ’s morgens vroeg honderden ballonnen opgelaten door de Aaltense Kinderen. Dit jaar gesponsord door de Jumbo. Na afloop van de ballonnenwedstrijd volgt de Koningsloop voor kinderen en wanneer de laatste kinderen hebben gelopen, volgen direct de Workshops van Vieberink, AD’69 en Athos. Na drie rondes workshop starten de spelletjes en zijn tegelijk ook de Workshops van DanzArte en Hanami. Op de Markt is een kinderdisco en bij Café Schiller een kinderprogramma. Het belooft een leuke dag te worden, waar de kinderen zelf kunnen kiezen wat ze gaan doen.

 

Op de Markt en bij de horeca in het centrum is livemuziek voor jong en oud.
’s Morgens spelen verschillende Muziekkorpsen op de Markt; bij Beth San en bij de Stegemanhof, waar na afloop gezellig een borrel kan worden gedronken bij de horeca van beide zorgcentra.

Koningsdag, donderdag 27 april in Aalten. Kijk voor meer informatie op www.AaltenOranje.nlAnder nieuws