Header image

Koopplein.nl lanceert nieuwe mobiele website.

AALTEN - De nieuwe mobiele versie van Koopplein.nl, de gratis marktplaats in je eigen gemeente, is online. De mobiele website heeft alle functionaliteiten van de desktopversie plus een aantal interessante extra’s. De mobiele site is afgestemd op de toenemende behoefte om Koopplein.nl ook onderweg gemakkelijk te kunnen gebruiken. Het zoeken en plaatsen van advertenties gaat snel en eenvoudig; met enkele klikken kan bijvoorbeeld direct een net gemaakte foto online worden gezet en kunnen advertenties simpel worden beheerd en doorgeplaatst op social media.

Gebruikers kunnen het Koopplein van hun gemeente instellen en snel zoeken in de koopjes van hun woonplaats. Net als in de desktopversie kan ook onderweg worden gezocht met de zoekoptie ‘grote foto’s’. Ook het beheren van de eigen advertenties is eenvoudig in de mobiele website. Via de optie ‘voeg toe aan beginscherm’ van je toestel kan ‘de duim’ van Koopplein.nl als snelkoppeling op het scherm worden gezet voor een snelle inlog. Dus ook ver van huis is Koopplein.nl dichtbij.

De mobiele Kooppleinwebsite werkt uiteraard op alle mobiele telefoons en tablets met internet en met ieder besturingssysteem. Met iOS van Apple kunnen direct advertenties worden gedeeld via WhatsApp. Koopplein.nl is de enige marktplaats in Nederland die deze service aanbiedt.

Gebruikers die snel willen reageren op een advertentie kunnen op het telefoonnummer van de aanbieder klikken en zo direct contact zoeken met de verkoper.

Om de lancering te vieren, geeft Koopplein.nl in samenwerking met Ticketpoint kaarten weg voor het Tuckerville Festival op 21 juni in Enschede. Daar treden o.m. Ilse en Waylon op. Zij maakten Nederland afgelopen weekend trots, door met gelegenheidsband The Common Linnets tweede te worden op het Eurovisiesongfestival. Verder op tuckerville De Dijk, Daniël Lohues en Tim Knol. In de nieuwsbrief van de maand mei, die alle gebruikers van Koopplein digitaal krijgen toegestuurd, staat daarover meer informatie.

De bekendheid van Koopplein.nl groeit. Steeds meer gebruikers maken kennis met de voordelen van lokaal handelen op internet: nauwelijks kans op fraude, geen verzendkosten of lange reistijden. Je rijdt zo even langs om je aankoop op te halen. Bovendien is adverteren voor particulieren gratis. Koopplein.nl werkt met licentienemers. In elke gemeente exploiteert een lokale ondernemer het desbetreffende Koopplein. Bijna wekelijks komen er nieuwe Kooppleinen bij.Ander nieuws