Header image

Numerologie: Wat brengt jou het jaar 2015?

AALTEN - Velen van ons willen graag meer over zichzelf en over de mensen uit hun omgeving weten. We wensen ons leven beter te begrijpen en die van de ander, we willen erachter te komen waardoor bepaalde dingen gebeuren en waarom we reageren zoals we doen. We willen weten wat onze levensopdracht is, wat onze missie is, wat onze kwaliteiten zijn en onze leerprocessen.  Numerologie is de kennis van getallen met  hun diepere betekenis en energietrilling. In de numerologie wordt gewerkt met de getallen 1 t/m 9 en met de meestergetallen 11, 22 en 33. Elk getal beschikt over zijn eigen energie en het straalt deze energietrilling uit naar diegene met wie het getal verbonden is. Aan de hand van jouw geboortedatum en de uitkomst van een specifiek getal kan een numeroloog vertellen wat jouw levensopdracht is voor dit leven en welke mogelijkheden en beperkingen aanwezig zullen zijn. 
Numerologie voorspelt niet de toekomst, maar geef inzicht in het heden zodat je kunt bouwen aan jouw toekomst. Morgen is nu!

Gerrit, de bekende numeroloog uit Doetinchem staat garant voor een ludieke avond vol met wijsheid, boodschappen, humor en gezelligheid. Gerrit is inmiddels uitgegroeid tot een bekend, vertrouwd en graag geziene gast binnen Synthese. Op deze avond zal hij u verrassen met zijn levenswijsheden en persoonlijke boodschappen en zal hij je vertellen wat het jaar 2015 voor jou gaat brengen.  Wanneer je een gezellige avond wilt met spiritualiteit voorzien van een gezonde dosis humor, op een aardse wijze neergezet met beide benen op de grond, dan bevelen wij je graag deze avond aan.

Datum             : woensdag 28 januari 2015
Locatie            : Zaal ’t Noorden, Lichtenvoordsestraatweg 44 te Aalten
Tijd                 : 20.00 - 22.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)
Info                 : Stichting Synthese, Jules Ruthers 06-12818825 / 0315-236467 of   www.synthese-aquariuswerk.nl

 Ander nieuws