Header image

Ontbijt service op bed Dinxperlo

DINXPERLO- Hoe leuk is dat, 's morgens je deur open maken en dan een echte butler met bolhoed op de stoep zien staan.

Compleet met een mand vol lekkernijen om speciaal voor jou een ontbijt te serveren, gewoon bij je thuis. Vanaf nu is dat mogelijk. 'Ontbijtservice de Butler', een initiatief van Fred de Vries, wil namelijk ook de mensen in Dinxperlo en omgeving de mogelijkheid bieden om van deze dienst gebruik te maken. Ooit kregen zijn ouders een ontbijt op bed en toen besloot hij dat ook zelf te kunnen regelen maar niet met kruimels in bed.

Fred de Vries, ook een bekend gezicht in het Kulturhus Dinxperlo, maar woonachtig in Aalten, vertelt: "Ik deed het al vanaf 1993 in Groenlo en omgeving maar door omstandigheden is dat allemaal op een laag pitje komen te staan. Samen met mijn vriendin Anja Bannink wil ik het opnieuw leven gaan inblazen maar dan graag in Dinxperlo en omgeving", zegt Fred. Vriendin Anja vindt het ook helemaal leuk. "Ik maak graag mensen blij, het is helemaal mijn ding. Als Fred zijn pak aan heeft en de bolhoed op, is hij de butler en dat maakt mij een soort van 'female butler'," zegt Anja. Allebei zetten ze zich volledig in om de gasten een leuke verrassing te bezorgen. Fred: "We brengen alles mee, van tafellaken tot aan servies, broodjes, gekookte eitjes, beleg en koffie en thee. Men kan ook persoonlijke wensen doorgeven. In overleg is veel mogelijk."

Diverse gelegenheden
"Je kunt ons benaderen voor diverse gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan iemand die je op een originele manier wilt bedanken voor het oppassen van de hond tijdens de vakantie, voor een huwelijk, of als je iemand een hart onder de riem wilt steken of vader- of moederdag. Het kan allemaal", aldus Fred. Zowel Fred als Anja staan vanaf 06.00 in de ochtend voor de liefhebbers klaar. Fred: "Meestal zijn de mensen erg verrast en de meesten zijn natuurlijk nog in pyjama. We dekken de tafel en ruimen naderhand ook keurig alles op. Een tafel en een paar stoelen, meer hebben we niet nodig. En zijn de gasten toevallig langslapers, dan maken we gewoon een brunch van het ontbijt.".

Ontbijtservice de Butler houdt desgewenst ook rekening met dieetwensen, zoals bijvoorbeeld een glutenvrij of een vegetarisch ontbijt. Ze doen het met plezier en genieten er zichtbaar van zodra de bolhoed op gaat.
Informatie: Fredenbert6@gmail.com of tel. 06-30624876/ 06-18590059.Ander nieuws