Header image

Vieberink geeft workshop Yoga Dans op danscongres

AALTEN - Op Zaterdag 24 juni a.s. zal Audrey van Dansstudio Vieberink uit Aalten op het internationale dansleraren congres een workshop geven yoga dans.

Op 23 t/m 25 juni a.s. vindt in het Hotel Van der Valk Nuland het internationale dansleraren congres Dance 2 the Limit plaats. Een groot aantal Europese landen zal vertegenwoordigd zijn op dit congres waar de nieuwste trends op dansgebied de revue zullen passeren.
Top leraren uit Duitsland, Engeland, Italië en Nederland zullen de dansleraren de fijne kneepjes bijbrengen in de nog steeds populaire dansen als tango en quickstep, maar ook de Latijns Amerikaanse dansen als rumba en chacha staan op het programma evenals de salsa, modern, lindy hop, boogie woogie en hip hop. En dit jaar ook Yoga dans waarmee Audrey voorop loopt in de danswereld.

“Onze maatschappij lijkt steeds sneller te gaan en daardoor ontstaat voor veel mensen de behoefte aan rust en beter te kunnen ontspannen”. “en zo is Yoga Dans ontstaan” aldus Audrey. Yoga dans is een combinatie van yoga en dans, met de focus op bewustzijn, ademhaling en beweging. Een les met mindfulness, ontspanning, en het gevoelsaspect en intuïtieve van dans. Het beste van twee werelden in 1 les.

Het gaat er niet om of je mooi danst of de juiste passen doet maar dat je plezier beleeft en even loskomt van je gedachten. Door te dansen werk je onbewust aan flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen. De gebruikte muziek is zeer divers: van klassieke muziek, wereld muziek tot zen muziek. Yoga dans is voor iedereen, met elk lichaam met of zonder danservaring. Voor iedereen die meer ontspanning, balans, souplesse en vitaliteit wil ontwikkelen. Tijdens het NVD congres zal Audrey een theoretische en een praktische workshop geven, zodat collega’s een beeld kunnen vormen van wat yoga dans inhoudt.

 

Voor meer informatie:

info@dansstudiovieberink.nl

0543 – 47 29 68Ander nieuws