Header image

Achterhoeks Metalfest in Openluchttheater Eibergen

EIBERGEN-  Openluchttheater Eibergen is zaterdag 20 mei het decor van de derde editie van het Achterhoeks Metalfest. Het festival wordt om 19:45 uur geopend door de metalcore van Grown Cold. Daarna speelt The Heritance, een gepeperde kruisbestuiving van verschillende metal-stijlen.

 

Vervolgens is het ruim baan voor de heavy- en trash-metal van de vijfmans-formatie Martyr. Headliner van het Achterhoeks Metalfest is Izegrim. Deze band speelde op vele grote festivals en is op YouTube goed voor 1 miljoen views. Izegrim werd in 2014 bovendien uitgeroepen tot winnaar van de Cripper Award.

De poort gaat open om 19:00 uur. Een online ticket kost 8 euro, inclusief bijkomende kosten. Aan de kassa kost een kaartje 10,50 euro. Alle info over tickets en programma is te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl . De concerten van De Dijk, Edwin Evers Band en Pink Floyd Project zijn uitverkocht. Er zijn nog wel tickets voor onder meer Blaudzun (17 juni), OLTskool (24 juni) en Wibi Soerjadi (27 augustus)

Foto: Foto PR Openluchttheater EibergenAnder nieuws