Header image

Asperges eten in de Achterhoek

ACHTERHOEK - Met de campagne ‘Asperges eten in de Achterhoek’ slaan restaurants, telers, streekproducenten, wijnbouwers en Achterhoek Toerisme de handen ineen om culinair Achterhoek onder de aandacht te brengen van gast en inwoner.   

Vanaf de tweede donderdag van april tot 24 juni (Sint Jan) siert het witte goud menig Achterhoekse menukaart en dit wordt, samen met Achterhoekse wijnen en streekproducten, onder de aandacht gebracht van een breed publiek. Met de uitgifte van een brochure, een nieuwe website en een mediacampagne, zowel online als offline, verwacht de organisatie  tijdens de ‘aspergemaanden’ het restaurantbezoek onder de aandacht te brengen. 

Achterhoek Toerisme heeft dit jaar de activiteiten van het Achterhoeks Aspergegilde overgenomen om het Asperges eten in de Achterhoek onder de aandacht te brengen van een breder publiek. Met het netwerk dat door de jaren heen is opgebouwd verwacht de organisatie het restaurantbezoek ook in het voorjaar een mooie impuls te kunnen geven.

Voor meer informatie kunt u zich via info@achterhoek.nl of 0545-250380 wenden tot Achterhoek Toerisme.



Ander nieuws