Header image

Blaosmuziek en etterieje in Openluchttheater Eibergen

EIBERGEN - Een unieke mix van luisteren naar muziek door Bigband Melody & Rhythm en een lunch van streekproducten door pop-up restaurant Gaon etten in de Achterhoek.

 

Bigband Melody and Rhythm is een swingende band bestaande uit 22 enthousiaste muzikanten en staat onder leiding van Sander Zweerink. Door de jaren heen is er een indrukwekkend repertoire opgebouwd: stijlvolle jazz én dansmuziek. Maar ook latin en hedendaagse popmuziek. Kortom, een gevarieerd aanbod met vele mogelijkheden aangevuld met gastzanger Wim Gertsen en Marit van der Lei.

 

In de pauze is er de mogelijkheid te lunchen en ook de muzikanten schuiven aan: heerlijk genieten van streekproducten verzorgd door pop-up restaurant Gaon etten.

 

Wilt u alleen van de muziek genieten dan betaalt u € 5,00 entree aan de dagkassa. Uiteraard is er de mogelijkheid voor koffie/thee of een drankje in het theater.

Het combi arrangement is € 25,00 p.p. en uitsluitend vooraf (!) te boeken via de website van Openluchttheater Engbergen, www.openluchttheater-engbergen.nl .

 

Zondag 11 juni, aanvang 11:00. Openluchttheater Engbergen in Voorst (bij Gendringen). Het theater beschikt over een grote chute dus u zit altijd droog.

 Ander nieuws