Header image

Burgemeester Van Oostrum fietst voor Join4Energy

NEEDE - Ieder jaar probeert burgemeester Joost van Oostrum zijn fietspassie te verbinden aan een goed doel. In 2015 bijvoorbeeld was het HomeRide, gekoppeld aan de inzameling voor de Ronald McDonald Huizen. In 2016 was er de KWS Samenloop voor Hoop en dit jaar wordt het, mede aangespoord door Eibergenaar en secretaris van Join4Energy Wim Morsink, de Heroes Challenge Mont Ventoux 2017, georganiseerd door de Stichting Join4Energy.

Join4Energy haalt geld op voor onderzoek naar een medicijn dat stofwisselingsproblemen bij kinderen kan genezen. Op 7 juni gaat hij naar de plaats Bedoin en ontmoet daar zijn Franse evenknie. Op 10 juni fiets hij samen met maximaal 200 andere deelnemers de Mont Ventoux op. Juist die kleinschaligheid bevalt hem naar eigen zeggen goed. Afgelopen zondag organiseerde hij een sponsortocht in de omgeving van de Needse Berg en Berkelland. Iedereen die het doel een goed hart toedroeg, kon meefietsen.

Deelname aan de beklimming van de Mont Ventoux kost minimaal 1000 euro per deelnemer en dat geld is nog niet helemaal binnen. Daarom hoopt Van Oostrum dat mensen via de website alsnog willen doneren voor dit zeer sympathieke doel. Iedereen kan direct de 'Joost van Oostrum Mont Ventoux Held' sponsoren via onderstaande link: www.join4energy.nl/mont-ventoux/sponsorship/sponsor/84/

Foto: Jaime LebbinkAnder nieuws