Header image

Cabaretier Eric van Sauers in de DRU Cultuurfabriek

ULFT - Na een pauze van ruim 5 jaar is cabaretier Eric van Sauers weer terug op de planken. Op zaterdag 7 februari speelt hij de voorstelling ‘Ontroert’ in het theater van de DRU Cultuurfabriek.

Nadat hij de toneelschool in Utrecht af had gerond sloot Eric zich aan bij de Comedytrain. In 1997 won hij het Camerettenfestival en een jaar daarna ging zijn eerste soloprogramma in première. Ook speelde Eric in diverse films en televisieseries, waaronder Koefnoen. Zes cabaretvoorstellingen maakte Van Sauers, met de voor de Poelifinario genomineerde Ridder uit 2010 als laatste in de rij. Daarna was hij even niet op de cabaretpodia te zien. Gelukkig keert hij dit seizoen terug met ‘Ontroert’.  

Wie Eric van Sauers ooit heeft gezien weet wat hij kan verwachten. Hij is grappig en gevaarlijk, maar vooral een meester-verteller. Hij verzint, verandert, daagt uit, en laat vaak meer van zichzelf zien dan goed voor hem is. Soms is Eric poëtisch, soms absurd, maar vooral uniek en onverwacht.

Informatie
De voorstelling vindt plaats op zaterdag 7 februari 2015 om 20:00 uur in de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek. Tickets zijn voor € 19,50 verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via tel. 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl.Ander nieuws