Header image

Catch20 houdt vocale jamsessie

TERBORG - Catch20 uit Terborg houdt een vocale jamsessie. De "jamsessie" wordt gehouden om belangstellenden de gelegenheid te geven om te komen ervaren hoe het is om deel uit te maken van een band met 20 zangers. Deze zal op 2 februari van 19.30 tot 21.30 uur in het Kulturhus 'de Rietborgh' aan de Borghse Rieten in Terborg plaatsvinden.

Catch20 heeft zich de afgelopen twee jaar getransformeerd van vocalgroup naar Rockende band. Het is nu de Band met 20 zangers.
Ze hebben een breed repertoire dat een breed bandpubliek aan zal spreken. Denk hierbij aan Coldplay, Snowpatrol, Will and the people, Racoon en U2. Catch20 heeft ondermeer ervaring met optredens bij Poppodium Dru, Politiek café Piment en Nieuwscafé Doetinchem en als Vocalgroup Catch bij Korenslag (tv) en de Nijmeegse vlaggenparade.

Voor degene die 'altijd al in een bandje heeft willen zingen' is dit DE gelegenheid. Kom jammen met Catch20! Zoals bij elke jamsessie staan deze avond ongedwongenheid en plezier bovenaan. Deze avond jammen ze met hun eigen repertoire. Je kunt dan kijken wat ze doen maar ook actief mee doen. Want alleen dan weet je of het wat voor je is. Alles mag en niets moet. 

En stel dat je enthousiast bent dan kun je een weekje later, op maandag 9 februari, auditie doen. Ze kunnen namelijk nog wel wat versterking gebruiken.Ander nieuws