Header image

Eerste Achterhoeks Energiecafé in Geesteren

GEESTEREN - Dinsdag 27 juni om 20.00 uur vindt in café-restaurant Baan in Geesteren de eerste editie van het ‘Achterhoeks Energiecafé’ plaats. Een gezellige avond met informatie en gesprekken over comfortabel wonen, energiebesparing en duurzame energie. Ook Geesterens Belang en energiecoöperatie Berkelland Energie zijn actief betrokken bij het Achterhoeks Energiecafé in Geesteren.

Energiedeskundige Erwin Reuterink van het verduurSaam energieloket gaat tijdens het Achterhoeks Energiecafé in op feiten en fabels over huis en energie. Bezoekers krijgen tijdens een interactieve lezing informatie over onder meer het isoleren van woningen, energiezuinige apparatuur en de beste manieren om duurzame energie te gebruiken. Daarnaast is er alle ruimte voor het stellen van vragen en nader met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een kop koffie of een koud drankje.

Het Achterhoeks Energiecafé is een initiatief van het verduurSaam energieloket. Dit loket is door de Achterhoekse gemeenten opgericht als één adres in de Achterhoek voor alle vragen over energiebesparing en duurzame energie. Daarnaast organiseert het verduurSaam energieloket diverse projecten en bijeenkomsten, waaronder het Achterhoeks Energiecafé.

Kom op dinsdag 27 juni naar het Achterhoeks Energiecafé en laat je informeren over de mogelijkheden om prettiger, comfortabeler en zuiniger te wonen. De koffie staat om 20.00 uur klaar bij café-restaurant Baan in Geesteren.Ander nieuws