Header image

Extra digitale spreekuren mediabar bibliotheek

ACHTERHOEK - Eind januari zullen in de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek, waar een mediabar is opgesteld, extra digitale spreekuren gehouden worden. Leden, maar ook niet-leden van de bibliotheek, kunnen naar hartenlust de apparatuur in de bars uitproberen en vragen stellen aan medewerkers.

Mediabars
De mediabars van de Bibliotheek Oost-Achterhoek staan opgesteld in de vestigingen Winterswijk, Eibergen, Lichtenvoorde en Borculo. In Borculo staat de bar nog twee weken, daarna gaat deze verhuizen naar de Bibliotheek Ruurlo.
De mediabar toont de nieuwste snufjes op het gebied van tablets en e-readers. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de allernieuwste IPad (Air2) te vergelijken met de nieuwste Samsung Galaxy Tab (Galaxy Tab S), of met de Asus Transformer Book (een Windows-tablet). Ook zijn er verschillende nieuwe e-readers beschikbaar die uitgetest kunnen worden. Medewerkers van de bibliotheek zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden.

De speciale spreekuurdagdelen zijn op woensdagmiddag 28 januari (Winterswijk en Lichtenvoorde) en op donderdagmiddag 29 januari (Winterswijk, Lichtenvoorde, Eibergen en Borculo). Een afspraak maken is niet nodig, iedereen kan gewoon binnen komen lopen.Ander nieuws