Header image

Gratis rapworkshop tijdens Week van de Homo Sapiens

EIBERGEN - De Week van de Homo Sapiens doet dit jaar ook de gemeente Berkelland aan met haar campagne om een prikkelende ontmoeting op gang te brengen tussen mensen, waarbij zaken als leeftijd, achtergrond, afkomst en beperkingen geen rol spelen.

In het kader van deze campagne wordt in de gemeente Berkelland een rapworkshop georganiseerd waar een ieder gratis aan deel kan nemen. De workshop ‘Van Rijm tot Rap’ zal plaatsvinden op woensdag negen november van 19.00 uur tot 21.00 uur in de Bibliotheek te Eibergen.
Voor deze activiteit heeft Perron 8, onderdeel van zorgorganisatie De Lichtenvoorde, en een platform in de Achterhoek waar mensen in een kwetsbare situatie terecht kunnen met al hun vragen en wensen op het gebied van vrijetijdsbesteding, de samenwerking gezocht met de Eibergse popschool ‘Drums & Dance’, die de invulling van de avond verzorgt, en Bibliotheek Oost-Achterhoek die een ruimte ter beschikking stelt en tevens ondersteuning kan bieden op het gebied van taal deze avond.

Naast deze rapworkshop worden er van vijf tot en met dertien november ook tal van activiteiten georganiseerd in de gemeente Oost Gelre, Winterswijk en Aalten met allemaal hetzelfde doel:
Mensen uitnodigen en uitdagen om in contact te komen met de grote diversiteit aan mensen die in je omgeving woonachtig zijn.

Nieuwsgierig?
Ben je nieuwsgierig naar het volledige programma of wil je op de hoogte blijven van wat De Week van de Homo Sapiens nog meer te bieden heeft, houdt dan de Facebookpagina in de gaten. https://www.facebook.com/100procentwelkom/

Bedrijven en verenigingen die informatie of advies zouden willen ontvangen over het integreren van mensen in een kwetsbare situatie binnen hun bedrijf of vereniging, kunnen hiervoor vrijblijvend contact opnemen via perron8@delichtenvoorde.nl.

Meer informatie
De Lichtenvoorde is een zorginstelling voor mensen met een beperking en richt zich op jeugd- en jongerenzorg, volwassenzorg, ouderenzorg en werk en vrije tijd in Oost-Gelderland. Kijk voor meer informatie op www.delichtenvoorde.nl


21270.jpg

Ander nieuws