Header image

Hootchie Koe maakt zich op voor 2e editie

VARSSEVELD – De laatste artiesten zijn aan het festival toegevoegd. Volgende week begint de opbouw op het terrein van museumboerderij t Hofshuus. De tweede editie van Hootchie Koe, op zaterdag 13 en zondag 14 mei, belooft weer een bijzondere ervaring te worden voor haar bezoekers.

 

De organisatie heeft de volgende twee artiesten aan het programma toegevoegd. Allereerst de Achterhoekse pianovirtuoos Matthijs Stronks die op de zondagmiddag zijn mix van klassiek, jazz, rock. 'n roll en pop zal laten horen. Afgelopen jaren bespeelde Matthijs de bospiano in Hummelo en dit jaar doet hij dat bij ons in Varsseveld. Op de zaterdag komt de Canadese folkrocker Jasper Sloan Yip met begeleiding naar Varsseveld. Jasper toert momenteel in Europa ter promotie van zijn derde album "Post Meridiem". 


Hootchie Koe is dit jaar nog kleurrijker door het schilderwerk onder leiding van Dorjan Duitshof. De bewegwijzering, eet -en drankketen en geluidstentjes geven een vrolijke uitstraling. De basisscholen dragen hier ook aan bij. Dit jaar zijn er weer vele werken gemaakt en ook de schilderijen van vorig jaar zijn weer te zien. 


Het festival is dit jaar bovendien waterdicht. Er hangen een aantal parachutes boven het festival om de bezoekers droog te houden.


Voor kaarten en het volledige programma zie hootchiekoe.nl
Ander nieuws