Header image

Laatste Werkcafé bijeenkomst voor zomerreces

WINTERSWIJK-  Op donderdag 15 juni organiseert Werkcafé Winterswijk een bijeenkomst voor werkzoekenden uit Winterswijk en omgeving. De bijeenkomst begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur en vindt plaats bij Grand Café Willinks aan de Wooldstraat 61 in Winterswijk. 

 

Het is alweer de laatste avond van het Werkcafé Winterswijk voor het zomerreces. Deze avond wordt ingevuld door Karen Stroes van Coach4all Praktijk STROMING uit Winterswijk. Zij is natuurgeneeskundige, coach en kinesioloog. Haar expertise sluit perfect aan op het thema van deze avond, namelijk 'afsluiting'. Het afsluiten van dingen die tot nu toe speelden, qua werk, qua personen, qua situaties. We kijken naar wat je wilt eindigen, begrenzen of loslaten. We sluiten aan het einde af, waarna we de zomer(vakantie) kunnen verwelkomen. 

De avond start met een korte inleiding. Daarna gaan we met de auto of fiets naar het Rommelgebergte, de paden op en lanen in voor een avondwandeling met korte opdrachten. Het is daarom handig om wandelschoenen mee te nemen en bij slecht weer tevens een paraplu. Daarnaast dient u voor de opdrachten een mobiele telefoon of fototoestel en pen en papier bij de hand te hebben.

Om er zeker van te zijn dat iedereen een zitplaats heeft worden belangstellenden verzocht zich aan te melden via werkcafewinterswijk@gmail.com of www.werkcafewinterswijk.nl. De toegang is gratis. Ander nieuws