Header image

Lezing bij Groei&Bloei Berkelland/Haaksbergen e.o.

HAARLO- Een sierlijke tuin, vol bloeiende, sterke planten, waar je nauwelijks omkijken naar hebt. Lageschaar maakt het mogelijk. Met slimme plantconcepten zoals Prairie Garden® en Fleur Robuste ® geniet je altijd van een fraaie karaktervolle tuin, ook in de herfst en de winter!

Een lezing door de heer Lageschaar van Vaste planten kwekerij Lageschaar

Wekelijks onkruid wieden en veel water geven tijdens droge periodes? We laten je graag zien hoe het anders kan. Met uitgebalanceerde en flexibele plantconcepten voor een aantrekkelijke en uitermate onderhoudsvriendelijke tuin. Met elk jaargetijde een ander, natuurlijk beeld.

Over kwekerij Lageschaar:

Respect voor de natuur, 35 jaar gedegen vakkennis en passie voor planten. Dat is kwekerij Lageschaar. Als nuchter Achterhoeks familiebedrijf zorgen we voor advies op maat, met volop ruimte voor je eigen creativiteit. Bij ons vind je uitsluitend degelijke, soortechte kwaliteitsplanten met milieukeur, groenkeur en NL Greenlabel.

 Meer groen!

Onze missie? Minder beton, meer groen! Dat is niet alleen vele malen mooier, maar ook beter voor het milieu. Denk alleen al aan de regelmatig voorkomende hoosbuien van tegenwoordig, waarbij het water snel afgevoerd moet worden. Dat gaat beter in een open structuur dan via een betonnen ondergrond. Wij laten je graag zien dat een onderhoudsarme tuin ook mooi en kleurrijk kan zijn!

Locatie:

HRC Prinsen
Eibergseweg 13
7273 SP Haarlo

Toegang: leden gratis (op vertoon Groei & Bloei pasje), niet-leden 3 euro

Aanvang 20:30 uur.


22529.jpg

Ander nieuws