Header image

Met de hele familie naar Het Zandkasteel in de DRU

ULFT - Op zondag 1 februari komt de kindervoorstelling Het Zandkasteel (3+) naar de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Koning Koos, Prinses Sassa en Toto nemen het publiek mee naar de boerderij.

Het Zandkasteel is bekend van televisie: de voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige Z@ppelin tv-serie. In de familievoorstelling “Op de Boerderij” beleven Koning Koos, Prinses Sassa en Toto, net als in de serie, spannende avonturen. Er zijn veel dieren, waaronder een kip en een koe. Prinses Sassa gaat proberen om, net als de kip, een ei te leggen.

Deze interactieve show is een uitje voor het hele gezin. Opa’s, oma’s, vaders, moeders, iedereen is welkom. Na afloop van de voorstelling mogen alle kinderen naar voren komen en kunnen ze met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto op de foto.

De voorstellingen vinden plaats op zondag 1 februari 2015 om 14:00 uur en om 16:00 uur in de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek. Tickets zijn voor € 16,00 voor kinderen en € 18,50 voor volwassenen (exclusief consumptie) verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via tel. 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl.Ander nieuws