Header image

Kasteel Vorden opent deuren tijdens Mañana Mañana

VORDEN - Wie aankomend weekend naar Mañana Mañana in Vorden gaat kan voor één muntje een bezoek brengen aan Kasteel Vorden. Dat is eens wat anders dan een biertje toch? 

Kasteelvrouw Karin de Rouw geeft je dan een rondleiding. Dat er vier dagen een festival met pop & rockmuziek voor de deur zit vinden Karin en haar man geen enkel probleem. "Misschien dat Jos en ik dan wel even een kijkje gaan nemen" vertelt ze aan De Gelderlander, die een uitgebreid interview met haar publiceerde. 

Wel moeten ze in de avond gaan want  "overdag is het kasteel opengesteld voor rondleidingen. Dan moeten Jos en ik werken. Tot een uur of vijf kunnen festivalbezoekers het kasteel bekijken. Kost ze één muntje."

Gaan we het doen? 
Of het festival mocht neerstrijken op het terrein rondom het kasteel wisten ze niet helemaal zeker. "Je haalt natuurlijk een enorme logistieke operatie in huis. Maar ik was er al snel achter dat de jongens en meiden van de organisatie (De Feestfabriek uit Hengelo, red.) een geoliede machine vormen. Ze hebben alles tot in de puntjes uitgetekend. Ik laat het hele circus met een gerust hart naar ons kasteel komen.’’

Lees ook: 
Al klaar voor Mañana Mañana? Check hier het blokschema
Video | Opbouw Mañana Mañana op nieuwe locatie

Door mediapartner LokaalGelderlandAnder nieuws