Header image

Start voorverkoop Openluchtspel De Meene Zelhem

ZELHEM - Dit jaar zal men op locatie “DE BOERDERIJ” wederom een mooi openluchtspel ten tonele te brengen op 6, 8 en 10 juli. Vanaf 21 juni zijn de toegangskaarten weer verkrijgbaar van de welbekende buurt- en toneelvereniging De Meene op de volgende voorverkoopadressen; Sigarenmagazijn Roenhorst te Zelhem en Cigo Everwennink te Ruurlo. Online kunt u ook terecht op www.meene.nl . De entree voor een volwassene is € 12,50 en voor de kinderen tot 16 jaar slechts € 6,- .

 

Dit keer speelt het stuk zich af op een boerderij. Maar let op; de boerderij zal gedurende het spel veranderen in een zorgboerderij. Dankzij de locatie en de aankleding voelt het voor het publiek alsof ze werkelijk op de boerderij en zorgboerderij aanwezig zijn!

 

In deze komedie, “Een nieuwe kans!” gaat het slecht met de boerderij van Berend en Hendrik. Zus Linda en haar man Karel, die een succesvol bejaardencentrum runnen, zijn het zat en dagen de gebroeders uit om van de boerderij een zorgboerderij te maken. Als dit niet lukt eist zwager Karel dat de boel wordt verkocht!

 

Berend en Hendrik zien het niet zitten, maar krijgen gelukkig steun van hun Tante Hanna. Zij zal het allemaal wel regelen! Iedereen zet zijn beste beentje voor, maar heeft iedereen wel de wil om er een succes van te maken? Of spelen er andere belangen mee?

 

De openluchtvoorstellingen vinden dit jaar plaats op 6, 8 en 10 juli in buurtschap De Meene te Zelhem en zijn voor iedereen toegankelijk. De locatie is dit jaar bij “DE BOERDERIJ” aan de Meeneweg 4. Voor meer info kunt u terecht op www.meene.nl
Ander nieuws