Header image

Terug in de tijd tijdens “We Love the 80’s” in Winterswijk

WINTERSWIJK - In november 2016 werd Sportcentrum de Tuunte al helemaal omgeturnd tot een negentiger jaren setting. Op zaterdag 20 mei springen de organisatoren nog tien jaar verder terug in de tijd tijdens "We Love the 80's". Met topartiesten als Boney M, Toe Maar en dj's Paul Rabbering en Sander de Heer belooft ook deze editie een knallend feest te worden, voor jong en oud.

Organisator Martijn zette het evenement in november op touw, samen met Roy Wensink van Beneman Events en Gert Bongers van Sportcentrum de Tuunte. Met een tevreden blik kunnen de heren hierop terugkijken. Naar aanleiding van dit succes bedachten zij dat er ook een nieuw feest moest komen dat nog eens tien jaar terug in de tijd gaat. Qua muziekstijl verandert er wel het één en ander, maar toch pakt de organisatie het vergelijkbaar aan. Het is de bedoeling het gevoel van de 80's terug te brengen door middel van o.a. aankleding van de zaal en speciale verlichting.

Boney M, Toe Maar, dj Paul Rabbering en dj Sander de Heer maken de line-up van "We Love the 80's" compleet. Het feest waar wel duizend bezoekers kunnen komen moet door dit viertal van de beste hits uit de 80's worden voorzien. Van Boney M. is inmiddels de frontman helaas niet meer onder ons, maar het grootste gedeelte van de discogroep is nog intact. Ook wist de organisatie een van oorsprong Winterswijkse groep te strikken: Toe Maar. Deze populaire Doe Maar-coverband komt uit Winterswijk, maar is nauwelijks meer in de Achterhoek te vinden. De dj's Paul Rabbering en Sander de Heer staan bekend om hun sympathie en enorme muziekkennis. Bijzonder is ook dat ze vroeger jarenlang samen gedraaid hebben tijdens verschillende tours.

Via de website http://www.welovetheeighties.nl zijn er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Het evenement vindt op zaterdag 20 mei plaats bij Sportcentrum de Tuunt, aan het Europark 6 in Winterswijk. De aanvang is om 19.30 uur.Ander nieuws