Header image

The Kik laat Nederbiet herleven in de Dru Cultuurfabriek

ULFT - Op vrijdag 13 februari staat nederbietband The Kik in het theater van de DRU Cultuurfabriek met de voorstelling De Veelste Grote Nederbiet Sjoo. De band neemt het publiek mee op een muzikale reis langs een stukje onbekende pophistorie.

The Kik bestaat uit voorman Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes. De heren kregen landelijke bekendheid als huisband van De Wereld Draait Door. De muziek die ze maken lijkt op die van merseybeatbands, zoals The Beatles, uit de jaren zestig. Momenteel spelen ze voornamelijk Nederlandstalige nummers, maar ze begonnen in het Engels.

De Veelste Grote Nederbiet Sjoo is een enthousiasmerende muzikale voorstelling die geen muziekliefhebber onberoerd laat. Iedere show zijn er jonge en oude gasten die The Kik bijstaan. Wie waar bij zal zijn blijft tot op het laatste moment een verrassing, maar in het verleden doken onder meer Ronnie (van Ronnie & de Ronnies), Benjamin Herman, Lucky Fonz III en Armand op.

De voorstelling van The Kik vindt plaats op vrijdag 13 februari 2015 om 20:00 uur in de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek. Tickets zijn voor € 19,00 verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via tel. 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl.Ander nieuws