Header image

Twaalfde Barchemse vierdaagse in aantocht

BARCHEM - Van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli 2017 vindt weer de Barchemse vierdaagse plaats. Vier dagen wandelplezier in Barchem, het “wandelhart” van de Achterhoek. Wandelaars hebben de keuze tussen 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag.

De twaalfde editie van de Barchemse vierdaagse belooft opnieuw een mooi wandelfeest te worden. Wandelaars kunnen genieten van Barchem en haar prachtige omgeving. Ook dit jaar voeren de wandelroutes langs de verschillende rivieren, beken en kanalen rond Barchem. Wandelaars lopen de vier dagen achtereenvolgens langs, bij of over de Baakse Beek, de Veengoot, de Berkel en het Twentekanaal.

Wandelaars zijn elk jaar opnieuw vol lof over de organisatie en de sfeer in Barchem. Met zichtbaar plezier gaan wandelaars en vrijwilligers ieder jaar weer aan de wandel of aan de slag. En het resultaat is er naar: een vierdaagse die door haar kleinschaligheid en gemoedelijkheid uniek is. De echte wandelaar loopt alleen daarom al de Barchemse vierdaagse.

De Barchemse vierdaagse is daarnaast nog één van de weinige Nederlandse wandelvierdaagsen waarbij het gaat om de prestatie om vier dagen uit te lopen, én waarbij de wandelaars kunnen kiezen voor een afstand van 50 kilometer. Wie in Barchem wandelt, wandelt dus nog een ouderwetse vierdaagse.

Wandelaars die zich nog niet hebben ingeschreven voor de vierdaagse kunnen zich tot en met 25 juni a.s. nog digitaal inschrijven. Daarnaast is er voor een beperkt aantal deelnemers ( maximaal 100 deelnemers) nog de mogelijkheid om zich op woensdag 28 juni a.s. in te schrijven op het startbureau in ’t Onderschoer. Dus aarzel niet en schrijf

Voor meer informatie over de Barchemse vierdaagse kan je uiteraard de website ( www.barchemse4daagse.nl of de Facebookpagina bezoeken.Ander nieuws