Header image

Tweede editie Achterhoek Bazaar bij MengelMoes in Silvolde

SILVOLDE - Aanstaande zondag 25 mei zal voor de tweede maal de Achterhoek Bazaar plaats vinden bij MengelMoes in Silvolde. De bazaar vindt plaats tussen 12.00 - 17.00 uur en entree is gratis.

De bazaar vindt maandelijks plaats op de laatste zondag. De eerste Achterhoek Bazaar bij MengelMoes vond plaats op zondag 30 maart en was met 1000 bezoekers goed bezocht. Voor bezoeker levert deze nieuwe locatie een belangrijk voordeel op: er zal geen entree meer gevraagd worden, het bezoek is dus volledig gratis. Vanwege de lagere locatie kosten zijn ook de kosten voor een kraam gedaald naar € 25 (ex btw)

De organisatie aan het woord: "De combinatie met de bazaar is erg geschikt: binnen een leuk aanbod van winkeliers en een lunchroom, buiten kraampjes met streekproducten, tweedehands en outlet. Ook een terras en springkussen voor de kids ontbreken niet." Inmiddels kent het concept MengelMoes aan de Ulftseweg 87 in Silvolde 24 mini shops van vooral lokale ondernemers.

Er is nog ruimte beschikbaar voor kramen. De organisatie nodigt standhouders van harte uit zich te melden via www.achterhoekbazaar.nl. Kosten voor deelname bedragen € 25 per kraam (ex btw).Ander nieuws