Header image

Werkcafé Winterswijk geeft een sollicitatie training

Winterswijk -  Op donderdag 22 maart organiseert Werkcafé Winterswijk een bijeenkomst voor werkzoekenden uit Winterswijk en omgeving. Deze avond staat in het teken van creatief verleiden oftewel het cv en sollicitatiebrief anno 2018.  De bijeenkomst begint om 19.45 uur en vindt plaats bij Grand Café Willinks aan de Wooldstraat 61 in Winterswijk. De toegang is gratis.

 

De manier van solliciteren is in korte tijd sterk veranderd. Om u alles over het nieuwe solliciteren te vertellen hebben we als gastspreker Van Krimpen Consult uitgenodigd om een workshop te verzorgen.

 

In één avond wordt u wegwijs gemaakt op welke wijze u tegenwoordig het beste kunt solliciteren en hoe een cv en brief aantrekkelijker wordt gemaakt. Er zullen veel facetten van het modern solliciteren 2018 door genomen worden en na afloop weet u hoe u een onderscheidende cv en brief kunt opstellen.

 

Vragen als; moet ik wel of niet mijn leeftijd vermelden, hoe ga ik om met gaten in mijn cv, leidt een pasfoto niet af van wat ik inhoudelijk te bieden heb? Waarom een cv schrijven, alle informatie staat toch al op mijn linkedin-profiel?  Mogelijk dat deze en al uw eigen vragen met bovenstaand programma duidelijk beantwoord kunnen gaan worden. Of u nu pas werkzoekend bent of zich al langer oriënteert op een volgende stap, voor beide geldt dat een goede voorbereiding u verder brengt.

 

Om er zeker van te zijn dat iedereen een zitplaats heeft worden belangstellenden verzocht zich aan te melden via werkcafewinterswijk@gmail.com of www.werkcafewinterswijk.nl. De entree is gratis.

 Ander nieuws