Header image

Winterswijk Live 27 April

WINTERSWIJK - Aan de Noordzijde van de markt komt ook dit jaar weer een gezellige feesttent te staan. Verschillende Winterswijkse bands zullen vanaf 14.00 uur optreden. Tussen de bandjes door Buurman en Buurman een wervelende discoshow neerzetten. Na de laatste band sluit Mr T Music rond middernacht Koningsdag 2018 in stijl af.

THE VAULT

The Vault is een pop/rock band uit Winterswijk. Drie jaar geleden zijn ze begonnen bij muziekschool Boogie

Woogie. Sinds deze zomer hebben onze gitarist Lobke, bassist Lucas zich bij de gevoegd en samen met gitariste Willeke, drummer Timo en zangeres Dinise vormen ze een enthousiaste groep met ieder zijn eigen kwaliteiten en diversiteit, maar allemaal gek op een feestje!

 W-SWAGG

“Double U Swegg” op z’n Engels. De band bestaat uit: Melati Pattipeilohy – Lead Zangeres, Tim van Buitenen – Toetsenist, Michael Schwinning – Bassist, Michel Johannis – Gitarist/Zang, Bas Nienhuis – Drummer


TURN IT UP

Turn it up! is een nieuwe coverband die graag wil laten zien dat muziek en plezier, perfect samen gaan. Door een mix van jonge en wat meer ervaren muzikanten ontstaat er iets unieks! Bij Turn it up! vliegen de nieuwe en oude hits om je oren en daar kun je toch niet bij stil blijven staan?
Met zangeres Elles en zanger Mike vooraan, straalt de band energie, enthousiasme en muzikaliteit uit! Ze maken van elk feestje een “knal” feest. Let’s take it to the next level, and……. turn it up!PLODDEBAND

De nummer keuze van de Ploddeband is variërend. Rock ‘n roll, blues, country, folk. De 5 vrienden spelen bij voorkeur geen top 40 nummers, maar maken covers met een eigen geluid. Vooral de vergeten oldies proberen ze te spelen. Ze zien dan ook vaak een publiek waarbij jong en oud tevreden zijn.
 

MASS REBELLION

Mass Rebellion is een Rock coverband uit de Achterhoek bestaande uit 5 gedreven en ervaren bandleden die je de beste rock pareltjes ten gehore brengen. Ook de wat minder bekende songs staan op de setlist van Mass Rebellion. Iedere muzikant heeft zijn eigen unieke skills , samengebracht zijn ze de ingrediënten voor een te gekke rock coverband die van elke gelegenheid een feest maakt.


CONTRAFOOLS

Het is zomer 2015 en singer-songwriter Marijn keert terug naar zijn geboorteplaats Winterswijk. Hier besluit hij zijn oude liefde nieuw leven in te blazen: Reggae & ska music! Hij trommelde wat oude bekenden op en vormde zo de nieuwe formatie van zijn band contraFools. De band bestaat uit meerstemmige zang, blazers, bass, gitaar, keys, drum en percussie en speelt vooral eigen werk en af en toe een cover, geïnspireerd op o.a. Bob Marley, UB40, Doe Maar en The Specials. contraFools is chille, funky en uitdagende moderne reggae & ska muziek!


WEDNESDAY SMILES

Een dynamisch gezelschap, inspirerend, vernieuwend maar ook tijdloos. Menige hedendaagse muziek is doordrenkt van technische hoogstandjes. Hoogstandjes die net te vaak de compositorische armoede proberen te verdoezelen. Terug naar de echte muziek, stiekem gebruikmakend van de nieuwste techniek, dat is Wednesday Smiles.Ander nieuws