Header image

Zwarte cross maakt programma compleet voor 2017

ACHTERHOEK- De volledige line-up van de Zwarte Cross is bekend. Nieuwe namen zijn onder andere Magpie Salute (VS), Guus Meeuwis, Frank Lammers, Rondé en Foekepot Disaster.
 
Magpie Salute en Guus Meeuwis op vrijdag
Magpie Salute uit de Verenigde Staten is een bluesband met leden van onder andere The Black Crowes, een act die al eerder zijn opwachting maakte in Lichtenvoorde. De tienkoppige band uit de VS is een favoriet van veel Feestfabriekers en de organisatie is dan ook verguld met de boeking. The Magpie Salute speelt op vrijdag. Ook Guus Meeuwis is van de partij op vrijdag 14 juli. Alleen voor de vrijdag zijn nog dagkaarten verkrijgbaar. Op zondagochtend zal Gouden Kalfwinnaar Frank Lammers voorgaan in de oecumenische kerkdienst in de Megatent. Foekepot Disaster is een gelegenheidsband onder leiding van mede-oprichter van de Zwarte Cross Hendrik-Jan Lovink en speelt op zondagavond.
 
Veel nieuws te ontdekken op de Zwarte Cross 2017
Zwemmen en zonnebaden aan de oever van Playa Gasolina, een eerste kennismaking met motorrijden, Do Your Own Stunt, schilderworkshops verzorgd door het Rijksmuseum en smullen op het foodtruckfestival in de Fijnproeversweide; ook voor de ervaren Zwarte Crosser is er veel nieuws te ontdekken. De opvallendste verandering in de terreinindeling is de Dansvloer die opschaalt met tweeduizend danceliefhebbers tot een totaal van vijfduizend en zich nu bevindt in de gerenoveerde vesting De Engelse Schans.

Kijk voor het volledige programma op de website.Ander nieuws