Header image

Gymles bij TTV Vios Bison

BELTRUM - Op dinsdag 9 mei is TTV Vios Bison gestart met het geven van touwtrektrainingen tijdens de gymles aan de leerlingen van de Sterrenboog uit Beltrum.

 

De groepen 6, 7 en 8 kwamen op 9 en 10 mei langs op de touwtrekaccommodatie van TTV VIOS Bison en kregen training van de voorzitter van de club! Groep 6 beet het spits af en ging na een uitgebreide warming up met hardlopen, rekken, strekken, hardlopen met tegenwerking en touwklimmen aan het touw staan om te doen waar iedereen voor kwam, touwtrekken. De jongens en meiden werden verdeeld over de beide touwen die met een katrol aan elkaar verbonden waren. Zo stonden de teams naast elkaar te trekken en kwamen de oerkreten los. Uiteindelijk moest de voorzitter en trainer en natuurlijk ook zelf aan geloven en de meiden hielpen hem, maar de jongens waren toch echt te sterk. Wil jij ook leren touwtrekken? Kom dan eens langs op de trainingen in Beltrum op de donderdagavond.

 

De foto’s en een filmpje van de les Sportintro Touwtrekken staan op www.sportfederatieberkelland.nl en op de SFB facebookpagina.Ander nieuws