Header image

Haarlo verliest in slot minuut

HAARLO - Sportclub Haarlo heeft geen punten overgehouden aan de eerste thuis wedstrijd in de competitie van dit seizoen.

Sportclub Haarlo - Wilhelminaschool 2-3

"We begonnen niet scherp aan de wedstrijd" zegt Haarlo trainer Dick Makkink. Dat resulteerde na 20 minuten voetbal in een 0-2 achterstand voor Haarlo. Haarlo maakt de aansluitingstreffer vlak voor de rust. Het is Danny Verhoeven die de bal voorzet op Gijs Radstake, deze rond keurig af.

Na de rust is Haarlo opzoek naar de gelijkmaker. Die komt er uiteindelijk ook. Danny Verhoeven maakt dit keer de treffer zelf, na dat hij een geweldige uittrap van doelman Kevin Hoenink onder control weet te krijgen. Ruim in de blessure tijd staat de 2-2 nog steeds op het scorebord en lijken de ploegen de punten te delen. In de 93ste minuut maken de bezoekers echter de winnende treffer. Wederom verspeeld Haarlo in de slot fase punten, vorige week werden 3 punten er 1 en deze week ziet Haarlo 1 punt verdampen in de slot minuut.

Trainer Dick Makkink was niet erg te spreken over het optreden van de arbiter "We hadden zeker een strafschop moeten hebben" mopperde de oefenmeester na afloop van het duel. Makkink doelde daarmee op een overtreding die werd begaan op Lars van den Dobbelsteen in het 16 meter gebied.