Johan Hondorp 6×6 Toernooi opnieuw prooi voor Joga Bonito

GELSELAAR - Onder bijna tropische weersomstandigheden werd op zaterdag 4 juni de zevende editie van het Johan Hondorp 6x6 toernooi gehouden op Sportpark De Benneker in Gelselaar. Voetbalvereniging EGVV tekende voor de organisatie van het evenement. Om 17 uur begon de bal te rollen en even na 22 uur die avond was de winnaar bekend. Joga Bonito, die vorig jaar de zege moest laten aan De Hakselaars uit Geesteren, won voor de derde keer in 4 jaar tijd het toernooi. Ze rekenden in de finale af met De Meesters. Beide ploegen bestonden voor een groot deel uit spelers van EGVV 1 dus het werd een Gelselaars feestje. De Koekerds wonnen de troostfinale van Keetje Tippel en legde daarmee beslag op de derde plek. Damesteam "Dubbel D" ging er vandoor met de FairPlay prijs. Na afloop van de wedstrijden ging iedereen uit zijn dak op de feestavond, met de band Cooling Crystals. De organisatie kan, mede door het schitterende weer, terug kijken op een geslaagd en goed bezocht evenement. Er komt dan ook zeker een 8ste editie van het toernooi in 2017, op welke datum er dan wordt gespeeld is nog niet bekend.