Sportclub Haarlo speelt thuis gelijk tegen PW 1885

HAARLO - Sportclub Haarlo speelde vanmiddag in eigen huis tegen PW 1885 uit Enschede. Op papier was dit de nummer 7 tegen de nummer 8. Op het veld bleken de clubs ook niet voor elkaar onder te doen. In de wedstrijd kende Haarlo twee gezichten. De ploeg van trainer Dick Makkink speelde een slechte eerste helft, maar herstelde zich in het tweede bedrijf.

Haarlo begon wel goed aan het duel, maar kwam na een kleine 10 minuten voetbal op 0-1 achterstand. Hierna leken de Haarloërs de grip op de wedstrijd volledig te verliezen. Voor de rust maakten de gasten ook nog de 0-2.

Direct na rust doet Haarlo via Gijs Radstake iets terug. Radstake maakt de aansluitingstreffer door een fraai afstandschot. Hierna gaat de thuis ploeg opzoek naar de gelijkmaker, welke er uiteindelijk ook komt. Het is Lars van den Dobbelsteen die de 2-2 aan laat tekenen. Haarlo pakt, na twee overwinningen op rij, daarmee een punt. Volgende week gaat Haarlo op bezoek bij Oeken.