Header image

sportief Rotor Recreatief 7 tegen 7 voetbaltoernooi Eibergen

EIBERGEN - Op vrijdagavond 2 juni werd voor de 26e keer het Rotor Recreatief 7-7 voetbaltoernooi voor volwassenen georganiseerd dit keer op sportpark De Bijenkamp  van FC Eibergen. 


17 heren- en 4 damesteams streden om de wisselbeker en een zakje muntjes. Dit was de 2e keer dat er genoeg vrouwelijke deelname was voor een aparte damespoule. Het toernooi werd georganiseerd door de Eibergse Sport Federatie i.s.m. FC Eibergen en Sportclub Rekken. 


De titel bij de dames ging naar VIOS Beltrum dames 1 en bij de heren naar Dnipropetrovsk uit Eibergen, die 1 doelpunt meer gemaakt hadden in de finalepoule dan Wansink Woninginrichting & Zonwering. Team SFB werd 3e bij de heren en FC Eibergen vrouwen 1 werd 2e bij in de damespoule. 

​De scheidsrechters waren erg te spreken over de sportiviteit van de teams en gaven de teams een hoge waardering. De sportiviteitsprijs ging naar 2 teams die precies gelijk geëindigd zijn in punten, de Chickie Chikcke en Brandweer Eibergen. Zij wonnen samen de sportiviteitsprijs.

Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door Rotor, de sportpromotor. Kijk voor de foto’s op de facebookpagina van Sport Federatie Berkelland en onze website www.sportfederatieberkelland.nl. Volgend jaar wordt het toernooi weer na afloop van de competitie georganiseerd bij Sp Rekken.Ander nieuws