Vios Beltrum uit na-competitie na verlies in verlenging

BELTRUM - Vios Beltrum is er donderdagavond niet in geslaagd om de volgende ronde van de na-competitie te bereiken. In Beltrum werd er in de verlenging met 0-2 verloren van SV Nijmegen. De eerste wedstrijd in Nijmegen eindigde in 2-2.

Al in de eerste minuut kreeg Vios een grote kans op de 1-0, maar de thuisploeg kwam niet tot een vroege voorsprong. Gedurende de eerste helft kwam Vios niet meer tot kansen en heeft keeper Frank Oriens de ploeg meerdere malen in de wedstrijd gehouden.

In de tweede helft werd het spel van Vios wat beter, maar kansen kwamen er te weinig. Rond de 70ste minuut werd de wedstrijd 10 minuten stilgelegd na een rode kaart voor Jordy van den Broek van SV Nijmegen. Hij ging compleet door het lint op het veld en ook de staf van SV Nijmegen kon de emoties nauwelijks bedwingen. Scheidsrechter Bos besloot vervolgens om een afkoelingsperiode in te lassen.

Uiteindelijk werd er na 90 minuten niet gescoord en moest er twee keer verlengd worden. Ondanks de tien man aan de kant van Nijmegen waren de gasten zeker niet de mindere. Angelo Knoop was de gevaarlijke spits voorin en hij deed Vios in de verlenging de das om door twee keer te scoren.

Daarmee komt een einde aan het seizoen voor Vios Beltrum en ook de laatste wedstrijd voor trainer Harold Gierman. Hij verlaat na vijf jaar de club. SV Nijmegen gaat nu in een tweeluik met ONA'53 uit Wageningen uitmaken wie er volgend jaar in de derde klasse gaat spelen.