Header image

Angelique Kruger onthaalt Youngtimers in Doetinchem

DOETINCHEM - Presentatrice Angelique Kruger, bekend van Omroep Gelderland, zal op zondag 11 juni honderden youngtimers onthalen op het Youngtimer Event in Doetinchem. Kruger, zelf ook liefhebber van youngtimers, zal op geheel eigen wijze de pareltjes verwelkomen op een waar autopodium.
 
Youngtimer Event is geen onbekende in de regio. In 2012 & 2013 vond het evenement plaats op het DRU Industriepark In Ulft. Na een uitstapje van 2 jaar naar Boxtel, is het evenement nu weer terug. De locatie is de voormalige ‘woontuin’ op de Woonboulevard Oost.   Het recept van Youngtimer Event blijft ongewijzigd: een bijzondere mix van glorie en vergane glorie uit de classic & youngtimer periode. Alle merken zijn vertegenwoordigd: van Fiat tot Ferrari, en van Mini tot Mercedes. Veelzijdigheid alom, en voor ieder wat wils.
 
Het youngtimer virus is ook bij Angelique toegeslagen. Kruger: “Tot 2 jaar terug reed ik in een hybride auto. Heel verstandig, maar oef, wat saai! Toen ik ook de zakelijke voordelen van het youngtimer rijden ontdekte, ging het roer om. Mijn man Paul heeft veel jeugdherinneringen aan de Land Rover Defender. Die ging er dus komen! In het begin vond ik ‘m verrot zitten, en veel kabaal maken. Maar je gaat daar juist van houden: lekker zwaar rijden, voelt echt als een tank. Inmiddels is het meer mijn auto geworden dan die van Paul, haha. Voor mij nooit meer zo’n grijze massamuis!”
 
Wie Angelique in actie wil zien op het evenement, kan via de website entreekaarten bestellen. Achterhoekers krijgen 20% korting, door de code ‘achterhoek’ in te voeren (alleen online). De tarieven zijn:   t/m 4 jaar  gratis 5 t/m 12 jaar  € 5,00 vanaf 13 jaar € 12,50 (online) / € 15,00 (kassa)
 Alle informatie, tickets & aanmelden via​ ​www.youngtimerevent.comAnder nieuws