Header image

Eieren zoeken in de WEURO 2017 speelstad Doetinchem

DOETINCHEM - Met nog minder dan 100 dagen te gaan organiseren de speelsteden, waaronder Doetinchem, verschillende Football Friday`s. Met diverse activiteiten warmen de speelsteden op deze manier heel Nederland op voor het EK komende zomer, wat van 16 juli tot en met 6 augustus plaatsvindt. Zo worden op Goede Vrijdag (14 april) in alle speelsteden speciale WEURO voetbaleieren verstopt en vindt binnenkort het KNVB Straatvoetbaltoernooi plaats.     

 

Maak een selfie met een voetbalei en win tickets!          
Deze keer geen paaseieren, maar speciale WEURO voetbaleieren. Een actie waardoor de deelnemers kennismaken met de speelstad en bovendien kans maken op gratis tickets voor één van de 31 wedstrijden. In Doetinchem liggen meerdere paaseieren verstopt. Via hints op de website en alle social media kanalen van WEURO2017 wordt aanstaande vrijdag om 10.00 uur de zoektocht naar de voetbaleieren gelanceerd. In elk ei zitten vouchers verstopt voor twee gratis tickets voor een wedstrijd in de betreffende speelstad. Degene die een ei als eerste vindt, wint twee de gratis tickets door op social media een selfie met het ei te posten met de hashtag #WEURO2017.

 

KNVB Straatvoetbaltoernooi
Op vrijdag 28 april is het KNVB straatvoetbaltoernooi op het marktplein in Doetinchem. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld zonder keepers. Het team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers. Opgeven kan met een meiden-, jongens- of gemengd team (gemengde teams komen uit in een jongenspoule). De winnaars krijgen van de KNVB een uitnodiging voor de Straatvoetbal Games 2017. Inschrijven kan tot en met zondag 23 april. Doe dit snel! We hebben een maximaal aantal teams dat kan deelnemen. Kijk Voor meer informatie en inschrijven op www.sportservicedoetinchem.nl.

 

UEFA Women’s EURO (WEURO) 2017 is voor het eerst in Nederland en wordt met zestien deelnemende landen het grootste Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen tot nu toe. De zeven speelsteden zijn: Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. De openingswedstrijd vindt 16 juli plaats in Utrecht en de finale is 6 augustus in Enschede.Ander nieuws