Header image

Inloopavonden bij Brandweer Achterhoek West

DOETINCHEM - Vanaf februari 2015 gaan op de eerste maandag van de maand de deuren open bij de brandweerposten van Achterhoek West. Burgers zijn tussen 19.00 en 20.00 uur welkom met hun vragen over brandweerzaken, in de breedste zin van het woord. De koffie, en brandweermensen die de vragen kunnen beantwoorden, staan klaar.

Moet ik bij brand de deuren sluiten of juist niet? Mijn zoon wil brandweerman worden welke schoolrichting kan hij het beste kiezen? Mag ik mijn TV in de stand-by stand laten staan, en waar hang ik de rookmelders op? Allemaal vragen waar u wellicht  wel eens tegenaan loopt.

De vrijwilligers en hun lokale post staan midden in de maatschappij. Trots, behulpzaam en bereikbaar! Een burger mag zich daar welkom voelen. De lokale posten zijn echter niet altijd bemenst. Om de inwoners toch de kans te geven om hun vragen te stellen nodigen de posten in Achterhoek West de inwoners van Bronckhorst, Doetinchem, Montferland en Oude IJsselstreek uit voor een kopje koffie. Op elke eerste maandag van de maand staat tussen 19.00 en 20.00 uur de deur van de brandweerpost open. Het is niet nodig om een afspraak te maken, u kunt gewoon binnenlopen.

Meer informatie: www.brandweerachterhoekwest.nlAnder nieuws