Header image

Oefencampagne De Graafschap krijgt vorm

DOETINCHEM - De Graafschap organiseert op zaterdag 12 augustus de jaarlijkse Open Dag. Aansluitend begint om 16.00 uur een oefenduel met Jong Ajax.

Het duel tegen de talenten uit Amsterdam wordt gespeeld op de eigen Vijverberg in Doetinchem. Het is direct ook de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Toeschouwers mogen op 12 augustus gratis naar binnen. De Open Dag begint om 14.00 uur.

Op dinsdag 25 juli oefent De Graafschap op het complex van SV Epe tegen eredivisieclub Heracles Almelo. Die wedstrijd begint om 19.00 uur. Van maandag 24 tot en met zaterdag 29 juli staat in Epe ook een trainingskamp gepland.

Winnaar Achterhoek Cup
De Graafschap begint de voorbereiding op zaterdag 15 juli in Varsselder tegen een regioteam. Op dinsdag 18 juli speelt de ploeg van trainer Henk de Jong tegen de winnaar van de Achterhoek Cup (AZSV en Concordia Wehl spelen zaterdag de finale). Daarna zal alleen nog tegen profclubs worden aangetreden.

De eerste training van het nieuwe seizoen staat gepland op zondag 9 juli in Westendorp. Daar zal De Graafschap ook tijdens de eerste twee weken van de voorbereiding te vinden zijn. Het eerste competitieduel staat op de rol voor vrijdag 18 augustus. Het programma voor het nieuwe seizoen is nog niet bekend.

Door mediapartner Omroep GelderlandAnder nieuws