Header image

Paul Witteman nodigt Doetinchem uit

DOETINCHEM - Op zondag 18 januari neemt de NTR de eerste live uitzending uit van nieuwe muziekprogramma Podium Witteman. Er rijdt vertrekt een touringcar vanuit Doetinchem en Arnhem voor het bijwonen van de uitzending in Amsterdam Aanmelden voor dit TV Uitje kan op de website www.tvuitje.nl.

Podium Witteman wordt het wekelijkse muzikale feest van presentator Paul Witteman. Samen met huispianist/cabaretier Mike Boddé en muzikale spin in het web Floris Kortie ontvangt hij gasten met bijzondere verhalen, daarnaast is er ruimte voor jong talent en zijn er live optredens van topmusici.

Op zondag 18 januari zijn onder andere te gast: Harpist Remy van Kesteren, trompettist Eric Vloeimans, Guus Meeuwis-pianist Jan Willem Rozenboom speelt Bach Goldbergvariaties, componist des Vaderlands & Strijkersensemble Fuse. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de gloednieuwe studio van De Hallen in Amsterdam-West. Podium Witteman biedt iedere week een podium aan ensembles, orkesten, en solisten. Iedere aflevering komt het publiek voor het programma uit een andere stad.

Een drankje tijdens opnames is inbegrepen. Dit alles wordt aangeboden voor € 10 per persoon inclusief retour busvervoer vanuit Doetinchem of Arnhem. De bus vertrekt om 15.00 uur vanaf de Meubelboulevard in Doetinchem en om 15.30 uur vanaf Carpool Arnhem Noord. Omstreeks 19.00 uur komt de bus weer aan in de vertrekplaatsen. Meer informatie en aanmelden op www.tvuitje.nl.Ander nieuws