Avondjes Kookworkshop waren lekker kerstcadeau
29-11-2010LIEVELDE - De eerste maand van kookworkshops bij Kaasboerderij Weenink zijn zeer geslaagd verlopen. Al proevend en discuserend over het bereide gerecht, ontstond er elke keer weer een gezellige sfeer vol kookinspiratie over ‘wat en hoe zullen we thuis met Kerstmis koken en het smaakvol opdienen?’
Het voorbeeld werd gegeven door Ronald Huinink. Onder begeleiding van deze culinair kok van Ronald Huinink van ‘Everything about FOOD!’hebben de cursisten een drie gangen diner bereid die nadien in het proeflokaal van Weenink geserveerd werd. De gastvrouw heeft in het proeflokaal van Kaasboerderij Weenink heeft, terwijl alle cursist-koks druk bezig zijn, een feestelijke tafel gedekt waaraan de deelnemers dan plaats kunnen nemen.
“Door het gezamenlijk koken leer je de ander op een geheel nieuwe wijze kennen. Of je nu met je bedrijf, met de buurt, met vrienden of alleen komt een kookworkshop bij Weenink staat garant voor een gezellige avond. Ook zeer geschikt om cadeau te doen voor de komende feestdagen”, zo vertellen Ronald Huinink en de mensen van de gastvrije kaasboerderij aan de Eimersweg 3 in Lievelde. In 2011 starten de workshops weer. In januari, februari en maart. Het gaat om één avond en het menu wisselt per maand. Kijk voor de juiste data op info@kaasboerderijweenink.nl of op info@everythingaboutfood.nl . Alvast veel kookplezier.
Ander nieuws
-
24-04-2024
In Mariënvelde is het vandaag al Koningsdag: het rood-wit-blauw hangt uit, keurig geharkte tuinen en de BMV zit verwachtingsvol om de koning alle te vertellen over ‘hun’ BMV
-
23-04-2024
Achterhoekse klimaatburgemeesters laten klimaatklok rondgaan: in gemeente Aalten telt de klimaatklok nu af naar het kantelpunt van 1,5 graden opwarming op aarde
-
23-04-2024
Bouwterrein brug bij Lochem teruggegeven aan provincie en bouwer
-
22-04-2024
Oost Gelre verwacht een financieel tekort van 5,1 miljoen euro in 2026
-
22-04-2024
Koude lentedag: komende nacht gaat het écht vriezen in de Oost-Achterhoek
-
22-04-2024
Grolse Maestro: ‘moeilijk’ en sensationeel