Header image

Bijeenkomst van het Mantelzorgcafé in Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - Op donderdagmiddag 13 juli is er weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé.
Deze keer kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten in ‘Café- Zaal Hogenkamp’ in Lichtenvoorde, Aaltenseweg 33 van 14.00 – 15.30 uur.

 

Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden. Andere mantelzorgers begrijpen u maar al te goed.

 

Mantelzorgcafé

U bent daarom van harte welkom in het Mantelzorgcafé, georganiseerd door VIT-hulp bij mantelzorg. Dé plek om andere mantelzorgers te ontmoeten in een ongedwongen sfeer.
De mantelzorgconsulent is uw gastvrouw. Zij ontvangt iedereen met een kopje koffie of thee en kan uw vragen beantwoorden.

Iedere maand kunt u terecht bij het Mantelzorgcafé. Op donderdagmiddag 14 september en 9 november van 14.00 – 15.30 uur bij ‘Het Huys van Frederik Hendrik’ in Groenlo en donderdagmiddag 13 juli, 12 oktober en 14 december van
14.00 – 15.30 uur bij ‘Café- Zaal Hogenkamp’ in Lichtenvoorde.
(Tot 14.00 uur is locatie nog gesloten.)

 

Informatie

U kunt alle gegevens over deze bijeenkomsten ook vinden op www.vithulpbijmantelzorg.nl.

Opgave hiervoor is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee krijgt u aangeboden. Meer weten? Bel (0544) 82 00 00 of mail info@vithulpbijmantelzorg.nl.Ander nieuws