Header image

Candlelight in Lichtenvoorde met Kleinkoor Second Edition

LICHTENVOORDE - Heel veel kaarsjes ..... mooie muziek... Kleinkoor Second Edition nodigt u uit voor een avond sfeervol genieten !!

 

Onder de inspirerende leiding van dirigente Esther van der Heijden zal het koor een aantal liederen zingen die passen bij donkere herfstavonden. Het programma voert u, gedurende een uur, langs een breed scala aan nummers, zowel a capella als met pianobegeleiding van Dennis Vallenduuk. Van klassiek tot modern en natuurlijk muziek die ons alvast in de sfeer brengt van de komende decembermaand.

 

Second Edition is blij met de medewerking van Vrouwenkoor Aquamarant. De lichte natuurlijke kleur van dit ensemble zal goed passen bij een rustige voorbereiding op de drukte van december. Aquamarant is: 7 zangeressen en een pianiste, bekend en onbekend repertoire van Engelse en Amerikaanse componisten.

 

Kaarten zijn te verkrijgen bij Dusseldorp Fietsen en bij de koorleden van Second Edition. Het concert vindt plaats op zondag 13 november 2016 om 19.30 uur in de Johanneskerk te Lichtenvoorde. Entree is 10 euro ( incl. consumptie) De kerk is open om 19.00 uur.


21285.jpg

Ander nieuws