Haarlo wint in slotfase van Grolse Boys

HAARLO - Sportclub haarlo heeft vanmiddag in eigenhuis een zwaar bevochten overwinning behaald op aartsrivaal Grolse Boys uit Groenlo.

Het leek er lange tijd niet op dat de ploeg van trainer Dick Makkink drie punten aan het duel zou over houden. De gasten uit Groenlo wisten een 0-2 voorsprong op het scorebord te krijgen.

Haarlo vocht zich echter, met succes, terug in het duel. Danny Verhoeven zorge in zijn eentje voor een gelijkestand. De smaakmaker van het Haarlose team zorgde voor zowel de 1-2 als ook de 2-2. Een puntendelen leek het gevolg. Echter is het Joost Wassink die in de blessuretijd Haarlo toch nog de overwinning. bezorgt. Wassink maakt de 2-3 waardoor Haarlo de derby van Grolse Boys weet te winnen.

Haarlo overkwam het dit seizoen meerderemalen dat het in de laatste minuten verloor. Vanmiddag was dit een keer omgedraaid. De ploeg uit Haarlo meldt zich nu in de subop. Volgende week speelt Haarlo opnieuw thuis, dan tegen FC Winterswijk. Bij winst op Winterswijk kunnen de Haarloër in punten aantal op gelijke hoogte komen met de tegenstander van volgende week.