Header image

Heropening EMTÉ Groenlo 3.0

GROENLO - Na een periode van flink verbouwen is het zo ver! De compleet vernieuwde EMTÉ Groenlo aan de Koem 2 opent op woensdag 17 mei haar deuren. De winkel onderging een complete metamorfose. In de supermarkt staan beleving en inspiratie rondom goed en lekker eten voorop. Graag nodigen wij u uit voor de openingshandeling die om 9.00 uur wordt verricht.

 

Nieuwe formule

De winkel in Groenlo wordt geopend in de vernieuwde EMTÉ formule, ook wel de 3.0 formule genoemd. Hierbij is de huisstijl gemoderniseerd en de winkelinrichting aangepast om het winkelplezier te vergroten.

 

Beleving en inspiratie

De vernieuwde supermarkt heeft een groots en rijk assortiment met veel verse producten en meer dan duizend artikelen in prijs verlaagd. Maar het neusje van de zalm is toch wel: een eigen keuken. Hier worden door onze medewerkers uiteenlopende verse maaltijden en producten bereid, zoals maaltijdsalades, pizza’s, vers gebrande noten en ambachtelijke vruchtenyoghurts. In de bakkerij wordt gedurende de hele dag vers brood gebakken en op onze kaasafdeling heeft u een ruime keuze uit binnenlandse- en buitenlandse kaasjes.

Als lekkerste supermarkt van Nederland biedt EMTÉ de kwaliteit van de speciaalzaak met de prijzen van een supermarkt. 

 

Kijk op http://opening.emte.nl voor meer informatie over de nieuwe formule en de openingsactiviteiten.Ander nieuws