Header image

Informatiemiddag ‘Café Doodgewoon’ over testamenten

LIEVELDE- Op dinsdagmiddag 9 mei is de volgende editie van Café Doodgewoon in Lievelde. Dit keer is notaris Eric Oostrik onze gastspreker. Hij gaat het gesprek aan over het opstellen van (levens)testamenten, erfrecht en tal van andere zaken die wettelijk geregeld moeten worden voor de laatste levensfase en daarna.


Wat gebeurt er als iemand een zwaar ongeluk krijgt, ernstig ziek wordt of gaat dementeren? Wie kan en mag iemands wensen op medisch gebied dan kenbaar maken aan de behandelend arts? Wie regelt voor u het beste verzorgingshuis of passende particuliere zorg? Wie kan en mag uw vermogen beheren? Op dit soort vragen kunt u antwoord krijgen deze informatiemiddag. Er is uiteraard volop ruimte om vragen te stellen. Tevens is er een informatietafel met  flyers, boeken en het magazine ‘Pal voor u’. Het programma begint om 14:45 en eindigt rond 16.00u. Inloop vanaf 14.30u op kaasboerderij Weenink aan de Eimersweg 3 in Lievelde.
 

Wat is Café Doodgewoon?
Café Doodgewoon is een ontmoetingsplek in Oost Achterhoek waar thema’s over palliatieve zorg besproken worden. Het is een trefpunt voor mensen met een levensbedreigende ziekte, hun familie, vrienden en andere belangstellenden. Er zijn altijd meerdere ervaren vrijwilligers en hulpverleners aanwezig zoals eestelijk verzorgers, medewerkers  van hospice de Lelie en VIT- hulp bij mantelzorg.

Meer informatie vindt u op deze website. Of belt u met 06-13159144 

 

Komende bijeenkomsten Café Doodgewoon later dit jaar: 
-7 september: over uitvaart
-14 november: over het hospiceAnder nieuws